Nie jesteś zalogowany na forum.
O jakie fajne nowe stare forum. Proste, czytelne. Pewnie dla elity będzie. 3-4 osoby będą zaglądać
A są tu powiadomienia na szmart-fony?
Wiadomość dodana po 12 min 28 s:
No to zaczynam spamować, kurwa nie użyłem opcji edytuj hahahah
w opcjach jest troche skórek do wyboru, subcośtamsilver najbardziej podobna do starego forum na phpbyprzemo, ale na domyślna też czytelna
chyba da sie tez logo zmienic w plikach skorki jesli jest dostep przez ftp
ale jebac to, kto sie bedzie w to bawil
adminie, poszukaj czy jest opcja powiadomien na komorkie...chyba ze to jakas apka z goglepleja cos takiego oferuje...hmmm....
Wiadomość dodana po 13 min 34 s:
oooo fajne, nie uzylem opcji edytuj a post pod postem napisany przez te sama osobe automatycznie sie wstawia do poprzedniej, no fajne fajne
podlinkuje forum do strony
Dżem dobry XD
Ja też będę zaglądał bo przynajmniej będzie czytelnie co i jak ^_^
Generalnie serwis zajebany reklamami i zobaczymy na ile nam starczy cierpliwości. Simi, jeśli masz jakiś lepszy serwis to daj znać. Ja mam usługę hostingową na nazwa.pl więc jeśli można tam postawić forum to spróbujemy
Muszę tylko trochę wolnego czasu ogarnąć. Wstępnie szukałem jakichś skryptów różnych for/forów/forumów???? tylko sie uparlem na takie z powiadomieniami na komorki ale chyba takich brak trzeba apke po prostu do tego na fonie zainstalowac...jak masz serwer to cos pomyslimy, kwestia czasu